maanantai 25. huhtikuuta 2016

Osakeanti jatkuu..

Osakeanti jatkuu vielä toukokuun puoliväliin.

Haluaisin vielä avata osakeantiin osallistujan roolia ja mahdollisuuksia hankkeessa.
Hanke on täysin yksityisrahoitteinen ja haluaisimme että omistajapohja olisi mahdollisimman laaja. Ja mielellämme näkisimme osakkeenomistajina lempääläisiä vanhempia joiden lapset harrastavat jalkapalloa paikallisissa seuroissa.

On kaksi mahdollisuutta tukea hankettamme:
1. Osakeanti
2. Varainhankintatuotteet (www.vaparihalli.fi sivustolta)

Osakeantiin  liittyviin kysymyksiin vastauksia:
Ensinnäkin osakeantiin osallistuneen / osakkeenomistajan vastuu rajoittuu vain ja ainoastaan sijoitettuun pääomaan. Osakeantiin osallistuminen ei velvoita nyt tai myöhemmin mihinkään muuhun.  (ei esim. lisäsijoitukseen, ei vakuuksien/takausten antamiseen tms).

Näin siksi, että Lempäälän Monitoimihalli Oy:llä ei ole osakassopimusta, jossa osakkeenomistajien keskinäisistä lisävastuista tai -velvoitteista voitaisiin määrätä.

Lempäälän Monitoimihalli ei myöskään rajoita osakkeiden luovutusta, esim. niiden myyntiä eteenpäin. Yhtiöjärjestyksen lunastuslauseke antaa vain yhtiölle mahdollisuuden lunastaa yhtiön ulkopuolelle myyty osake kauppahintaan.
Lunastustapauksessakin myyjä saa sopimansa kauppahinnan.

Yhtiön toimitusjohtajan ja hallituksen vastuista on määrätty erikseen, mutta ne eivät liity yksittäisen osakkeenomistajaan.

Osakkeenomistajan ainoa riski on siis menettää kokonaan tai osittain sijoittamansa pääoma. Näin voi käydä esimerkiksi silloin, jos osakkeenomistaja päättää myydä osakkeensa alle sen merkintä-/hankintahinnan, yhtiö viedään vapaaehtoisesti selvitystilaan ja puretaan tai se menee velkojien toimesta selvityksen kautta konkurssiin.

Eli vielä ehtii auttamaan paikallista liikuntahankettamme, pienikin apu on tarpeen! KIITOS!

Osakeanti: http://lekifutis.sporttisaitti.com/seura/lempaalan-monitoimihalli/
Varainhankintatuotteet : www.vaparihalli.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti