tiistai 16. elokuuta 2016

Infoa halliprojektissa

Kunnassa eri lautakunnissa käsitellään hallihankkeemme tilannetta ja elokuun lopulla käymme kunnassa kuulemassa ajatuksia kuinka hallihanke voisi edetä.

Hallin projektiryhmä on jatkamassa 100% ja täytyy sanoa että kesän aikana on tullut olo että aika moni Lempääläläinen haluaisi hallin tänne. Kesän aikana on myös löytynyt kontakteja jotka saattavat olla elintärkeitä hallin valmistumiselle. Se antaa meille uskoa.

Se, että ensi talvenakaan ei Lempäälässä pelata talvella hallissa jalkapalloa on meille taustaryhmälle suuri takaisku, mutta eiköhän me vielä yksi talvi taistella olosuhteita vastaan.

Pyrimme informoimaan asioiden edistymisestä aktiivisesti heti kun on kerrottavaa.

Piirustuskilpailu on päättynyt, olemme saaneet n. 10 piirustusta hallia koskien. Piirustusten taso on loistava, Teen jokaisesta piirustuksesta jutun tänne blogiin ja olemme kaikkiin osallistujiin yhteydessä.

Itse asiassa tarvitsisimme lisää piirustuksia jostain halliin liittyvästä asiasta, myös tarinat ovat tervetulleita. Kiitos kaikille osallistujille ja toivottavasti myös uudet osallistujat aktivoituvat kilpailuun.
Huomenna ensimmäinen piirustus julkistetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti