keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Ideaparkissa LeKi-futiksen päättäjäisissä mukana

Ideaparkin keskusaukio, paikalla n. 300 LeKi-futiksen pelaajaa ja lähes vastaava määrä vanhempia. Voiko iltaa paremmassa seurassa viettää. Yksi pieni ajatus oli mielessä, joka vähän harmitti: Voi kun tämäkin tilaisuus olisi jo ollut omassa hallissa, mutta vielä sitä joudutaan odottamaan.
Ohjelmassa oli pientä ohjelmaa, palkintojen jakoa, haastatteluja, yhdessäoloa rennon futiksen pelailun ja omatoimiharjoittelun ohessa.
Illan tapahtuma oli LeKi-futiksen näytöstä, taitokilpailuissa on vuosi vuodelta enemmän pelaajia jotka saavuttavat taitomerkkejä. Joukkueiden toiminta on selkeästi suunnitelmallisempaa, valmennuksen laatu on laadukkaampaa, toiminnan taso nousee seurassa koko ajan. Ja siitä on kyllä annettava suuri kiitos junioripäällikkö Tuomisen Matille.
Seurassa pelaajien määrä on nousussa ja rekisteröityjen pelaajien määrä nousee jo yli viiden sadan (516 virallinen luku) ja lisäystä vuodessa on 112. 
Seurassa on tällä hetkellä hyvä tekemisen meininki, jotain tehdään oikein!
Seuraavat askeleet tullaan ottamaan eteenpäin ja yksi suurimmista askeleista on (niin talvi kuin kesä-) olosuhteiden nostaminen uudelle tasolle. Seura on mukana rakentamassa uutta Monitoimihallia toivottavasti jo 2017-2018 talvelle, sitä kohti mennään! Halli tulee tarpeeseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti