torstai 19. huhtikuuta 2018

Viikolla 16 tapahtuu hallissa


Viikolla 16 hallin käyttö on n. 20 tuntia, pääasiassa LeKi-futiksen joukkueet käyttävät tällä viikolla. 

Muutamia yksittäisiä ulkopuolisia ryhmiä käy tutustumassa halliin ja samalla käydään neuvotteluja talven ajan vuoroista heidän kanssaan.
Ensi lokakuusta eteenpäin alkaa hallin vuokratilanne jo näyttää hyvältä. Tavoitteena on elokuun alkuun mennessä myydä jo 80% talven vuoroista. (nyt puhutaan ns. parhaista ajoista eli ma-pe 16.30-21.30 ja la 10.00-17.00 ja su 10.00 -20.00 vuoroista)

Tekonurmi alueelle on vielä muutama fiksaus tekemättä: Palkit/ruuvit suojataan solumuovilla, verkot kiinnitetään palkkeihin sekä uudet maalit "ovat saapumassa hallille". ("maalit ovat Tampereella mutta kukaan ei tiedä missä")

Pukukopit ovat valmistumassa parin viikon sisällä, joten halli on toukokuun alussa hyvässä harjoittelukunnossa.
Sen jälkeen toimistotilat ja kahvio. Toimistotilat on ensin laitettava kuntoon koska seuran toimisto siirtyy toukokuussa hallille. Kahviolla ei ole kiire, syksyksi kuntoon.

Blogissa  http://lempaalanmonari.blogspot.fi/ kerrotaan hallin tapahtumista/valmistumisesta , joten seuraa blogia.
Olemme myös facebookissa, Käy tykkäämässä fb-sivustamme: linkki

Osallistu kyselyyn, niin vaikutat  hallimme kehittämiseen, kiitos!
Voit voittaa Stadiumin 200 €:n lahjakortin.Aikaa ei mene kuin 5 minuuttia, KIITOS!

Omatoimitreenit hallissa, varaamme aikoja pelaajien käyttöön (blogissa viikottain ajat) halliin. Myymme todella halvalla kuukausikortin, Tervetuloa kokeilemaan. osta tästä

Positiivinen palaute: Ilokseni olen huomannut että porukka on treenannut hallissa todella siististi, teipit/roskat on muistettu viedä roskiin! Hyvä, jatketaan samaan malliin!

Jos on palautetta hallimme toiminnasta, laita viestiä sähköpostiin: palaute@vaparihalli.fi

Tässä kuvia pukukopeista: Sirenin Jonnelle iso kiitos pukukoppiurakasta! Vielä muutama viikko niin pääsemme uusiin pukukoppeihin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti