perjantai 29. tammikuuta 2016

Edistymisestä tietoa.

Viimeksi laitoin nuorten asioista tietoa, perinteiseen tapaan kommentteja ei ole kauheasti tullut. Sen tiedän että Matti on kontaktoinut viikon aikana Lempäälän nuoria asiasta ja toivottavasti saamme aktiivista porukkaa mukaan hallia pyörittämään. Rohkeasti vaan mukaan!

Ensi viikolla avaamme verkkokaupan vaparihalli.fi -osoitteeseen. Verkkokaupan tarkoitus on vauhdittaa markkinointia ja hankkia varoja hallihankkeeseen.

Vaparihalli.fi
Vaparihalli.fi aukeaa..


Verkkokaupasta voi ostaa laadukkaita "Vaparihalli.fi"- tuotteita.
Käy tutustumassa!
Ostamalla tuotteita tuet hallihanketta ja samalla voit tukea paikallisia joukkueita hallivuorojen maksuissa.

Aika monet ovat kyselleet mikä tai vaparihalli tai vaparihalli.fi? Tässä vastaus!

Vaparihalli on lempääläläisten tarpeista yhteistyönä suunniteltu monipuolisesti ympäri vuoden liikuttava monitoimihalli. Vaparihalli.fi hallin verkkokauppa, jota tullaan alussa käyttämään varainhankintaan ja siitä muotoutuu verkkokauppa hallin toiminnan rinnalle.

Hallihanke on seuravetoinen (Leki-Futis Lempäälän Palloseura ry) yksityinen hanke, jonka toteutuminen rakentuu meidän lempääläläisten asukkaiden, yhdistysten ja yritysten myötätunnosta ja halusta auttaa.
Kun hankkeen toteutuminen riippuu meidän haluun olla mukana, tulee hallin ja sen hyötyjen olla meille kaikille yhteinen.

Liikutaan yhdessä, ikäpolvesta riippumatta
  • liikunnallinen iltapäiväkerhotoiminta antaa lapsille ohjatun mahdollisuuden oman lajin harjoitteluun tai vain liikunnan riemuihin koulupäivän jälkeen.
  • senioritoiminta tuo lapset, nuoret ja ikäihmiset yhteen innostumaan ja kiinnostumaan toistensa seurasta ja nauttimaan virikkeellisestä liikunnasta turvallisessa ympäristössä.
  • lue lisää hallin monipuolisista mahdollisuuksista vaparihalli.fi -sivustolta.

Koko Lempäälän keskiössä
  • Vapari-halli on suunniteltu yhteistyössä eri lajien kanssa Lempäälän liikunnalliseen keskiöön, Hakkariin.
  • Isojen koulujen läheisyys ja lukuisten eri lajien harrastepaikat Hakkarissa ovat erinomainen lähtökohta hallin hyödyntämiselle muiden lajien ja koululaisten tarpeisiin.

Vietetään yhteinen aika Lempäälässä!
  • Monien lajien, kuten jalkapalloilun näkökulmasta lapsiperheiden aika ja rahat kuluvat talvi-iltaisin ja -viikonloppuisin naapurikunnissa. Monipuolisesti harrastavan perheen liikuttelu on kallista ja vie aikaa. Yhteistä aikaa ei jää, harjoittelu tapahtuu väsyneenä lepakkovuoroilla myöhään iltaisin. 

Meillä on hyvä tavoite ja tahto, mutta tarvitsemme apuasi !


3 kommenttia: