maanantai 1. helmikuuta 2016

Rock And Ball -tapahtuma Hakkarissa

Varainhankintaan liittyen kesäkuussa järjestettävä Rock And Ball  - tapahtuma alkaa hahmottumaan.
Hakkarissa järjestetään  koko perheen tapahtuma jossa samaan aikaan voi kuunnella musiikkia ja katsella kentällä kirmailevia  Atik All-Star joukkueen pelaajia. Ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa ja välillä joukkue pelaa lyhyitä futismatseja paikallisia joukkueita vastaan.
Hakkari paikkana sopii todella hyvin hallin tukitapahtuman paikaksi, koska hallihan tulee aivan kentän viereen ja kesäkuun alussa on jo hallin pohjatyöt aluillaan.

Viime vuonna Lieksassa ensimmäistä kertaa järjestettyä tapahtumaa kokeillaan nyt myös Lempäälässä. Järjestelyistä vastaa Lempäälässä J-P Nieminen ja taustalla konsultoi Atik.

Musiikkipuoleen on jo lupautunut Outi ja Ismaila Sane, saadaankohan koko Piirpauke mukaan vai mikä on kokoonpano?

Atik All-Star : Atik kokoaa tulevaan tapahtumaan joukkueensa "Ammattina Jalkapallo" kirjan pelaajista sekä mukaan yritetään Konsta Hietasta musisoimaan ja pelaamaan ja toivottavasti FC Kynästä tulee muutama terävä kynäilijä.Hieno tapahtuma on muodostumassa Hakkariin, ei muuta kuin laittakaa päivä kalenteriin
8.6 Keskiviikko Kello 18.00 -22.00.

Tässä Atikin terveiset Rock And Ball -tapahtumasta ja kesän jalkapalloviikosta.

ROCK AND BALL!
Minulla on aina talvisin ikävä Lempäälään.
Olen saanut nauttia siellä jo useamman vuoden aikana hienoa elämyksiä kesäisin.
Jalkapalloilun ja yhdessäolon tiimoilta.
Futis on halpa ja edullinen harrastus.Se lujittaa sosiaalisia suhteita. Se on monipuolista liikuntaa. Erityisen onnellinen olen ollut siitä, että teillä on ollut ns. "tekemisen menininkiä". Innostuneita lapsia ja aikuisia.
Lempäälään rakennettava halli edesauttaa monia kuntalaisia liikuntaan. Se on nähty ja todettu todeksi. Hallin käyttömahdollisuudet ovat moninaiset. Hyvä niin.
Ensi kesäkuussa LeKi-futis pitää jälleen jo perinteisen jalkapalloviikon. Sinne tulen minäkin ja tuon mukanani joukkueellisen kavereitani Rock And Ball-tapahtumaan. Haastamme paikkakunnan toimijat peliin, sillä peli on aina juhlaa. Samoin kuin hallin valmistuminen sitten syksyllä.
Kalenterissani on aina Iso paikka kesäkuiseen tapahtumaan. Olen saanut kokea hienoja hetkiä sekä elämyksiä J-P Niemisen ja muiden valmentajien luona. Ja erityisesti minua on lämmittänyt lasten liikkumisen riemu.
Kevät tulee ja sitten on kesä. Sitä ennen sopivasti meille kaikille liikuntaa ja kulttuuria. Yhdessä meissä on voimaa!
terv Atik Ismail

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti