lauantai 6. helmikuuta 2016

LeKi-futiksen junioripäällikkö pohtii hallin vaikutusta toimintaan

Matti Tuominen pohtii tulevan Monitoimihallin vaikutusta Lempäälän urheiluelämään. Varsin positiivisia ajatuksia Matilla.
1. Harjoitusolosuhteiden paraneminen
Etenkin talven osalta halli mahdollistaa paremmin ja edullisemmin jalkapallon ympärivuotisen harjoittelun. Tulee myös muistaa ulkokausiaika ja etenkin kevät ja syksy, jolloin Lempäälässä on edelleen pulaa jalkapallon harjoitusvuoroista. Nyt emme saa oikeastaan mihinkään vuoden aikaan kaikille ikäluokille riittävästi, edes kohtuullisia harjoitusvuoroja. Halli toisi tähän rutkasti parannusta.
2. Turnausten ja pelien muodossa seura paremmin tunnetuksi
Hallin myötä pystymme järjestämään turnauksia ja pelejä, etenkin talvella. Mikäli hallissa on suunnitelmien mukaisesti esim. testaus-, video- ja kokouslaitteistoa sekä tiloja, uskon, että monia seuroja voisi kiinnostaa tulla Lempäälään turnaukseen ja pelaamaan.
3. Valtaosa toiminnoista keskitetty samalle alueelle
Hakkarissa on pururadat, liikuntahalli ja kenttä vieressä. Lisäksi seuran toimistotilat löytyisivät hallissa, jolloin kokonaisuutta olisi paljon helpompi hallita. Seura olisi lähempänä joukkueita ja pystyisimme hyödyntämään ympäristöä tai hallin muita alueita oheisharjoitteluun nykyistä paremmin ja tehokkaammin. Hallin valmistuminen mahdollistaisi täten myös lajien välisen yhteistyön tiivistymisen.
4. Tuo uskoa tulevaisuuteen ja parantaa mahdollisuuksia kehittää seuraa
Hallin myötä voimme jatkaa seuran aktiivista kehittämistä sekä mahdollisesti kasvattaa harrastajamäärää. Pystymme paremmin tarjoamaan jokaiselle jäsenelle hänen omien tavoitteiden ja motivaation mukaisen määrän harjoituksia ja haasteita.
5. Työllistävä vaikutus
Hallin myötä seura pystynee, yhteistyössä halliyhtiön kanssa, ottamaan askelia kohti täyspäiväisen ja useamman osapäiväisen työntekijän palkkaamiseen. Lisäksi seuran nuorille jäsenille halli tarjonnee mahdollisuuden työllistyä eri tavoin (esim. tuomarointi, kerhojen ohjaaminen, kioskitoiminta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti