maanantai 8. helmikuuta 2016

Vaparihalli.fi verkkosivu avattu!


Vaparihalli.fi verkkokauppa on avattu. Sivustolla on verkkokauppa (josta voi ostaa Monitoimihallin varainhankintatuotteita sekä sivustolla on lisätietoa kootusti hankkeesta). Tervetuloa tutustumaan!2 kommenttia:

 1. Terve,

  Ensinnäkin kiitoksia henkilöille, jotka ovat alkaneet tätä hallihanketta ajamaan eteenpäin. Voisin hyvinkin tukea hyödyllistä hanketta omalla pienellä panoksellani. Mutta en löytänyt taloudellisesta puolesta oikein tietoa blogista tai vaparihalli.fi -sivuilta. Eli jos roposeni annan hankkeelle, niin meneekö se Leki-Futikselle (ja jos menee, niin onko se korvamerkitty hallihankkeelle) vai onko hallia tarkoitus pyörittää yksityisen yhtiön kautta. Ja jos yhtiön, niin ketkä ovat sen osakkaita. Helpottaisi kovasti tukemispäätöstä, kun tietäisi kenen pankkitilille lahjoitus päätyy.

  -Jani Alakoski

  VastaaPoista
 2. Moi Jani,

  Hallin pääosakas (tällä hetkellä 55%) on LeKi-Futis, muut perustajaosakkaat ovat J-P Nieminen (15 %), Petri Mäkinen (15%) ja Marko Kukkola (15%). Kaksi viimeksi mainittua ovat osakkaina yhtiöidensä (Girafe Oy ja Codeno Invest Oy) kautta.

  PRH:ssa on parhaillaan rekisteröitävänä antivaltuutus, joka tähtää osakepääoman merkittävään korottamiseen.
  Mikäli varainhankinta (varainhankintatuotteet myyvät odotetusti) ja osakeanti toteutuvat tavoitteiden mukaisesti säilyy LeKi-Futis edelleen merkittävimpänä omistajana, mutta kunkin yksityisen perustajaosakkaan omistusosuus vähenee noin prosentin luokkaan.

  Suorat lahjoitukset menevät täysimääräisesti Vaparihallin rahoitukseen.

  J-P

  VastaaPoista