torstai 26. toukokuuta 2016

Lempäälän oma poika Vaparihallin joukkueeseen,

Eilen saatiin varmistettua että LeKi-futiksen oma kasvatti TOPI JÄRVI (FC HAKA)  tulee vahvistamaan Vaparihallin hyökkäystä.  Mielenkiintoista nähdä miten Jasu ja Topi näppärinä pelaajina pääsevät maalipaikoille Atikin Azzuri-puolustusta vastaan.

Topi on pelannut Ilveksessä LeKi-futiksessa ja Hakassa juniorina. Muistan Topin nopeana pelaajana jo juniorivuosilta. Topilla on ollut nopeuden, laukauksen lisäksi yksi ominaisuus joka puuttuu monelta lahjakkaalta pelaajalta (murrosiän jälkeen) ja se on  todella kova halu harjoitella!

Hakassakaan ei ollut aluksi ruusuilla tanssimista aikuisissa, mutta sinnikäs Topi haki vauhtia viime kaudella kakkosdivioonan Kultsusta, no tämä juttu kertoo kaiken "Koneesta".
Topi Järvellä ja koko Kultsun joukkueella on riittänyt aihetta
 tuuletukseen alkukauden aikana

paikallislehti:
Kultsu FC:n oma Valkeakosken-kykyjenetsijä on suoriutunut tehtävistään vakuuttavasti. Täksi kaudeksi joutsenolaisseuraan saapunut Topi Järvi on latonut 10 ottelussa 11 maalia.

Linkki koko juttuun

No sen jälkeen oli vain ajan kysymys koska haasteet kasvaa, marraskuussa julkaistiin tämä uutinen:


Viime kaudella Kakkosen Itälohkon parhaaksi pelaajaksi valittu 22-vuotias Topi Järvi tekee paluun Hakan paitaan. 
Kultsun riveissä Itälohkon maalikuninkuuden 15 osumalla voittanut Järvi on tehnyt Hakan kanssa 1+1 -vuotisen sopimuksen. Järvi ehti pelata Hakan edustusjoukkueessa kausina 2011-2013.
- Viime kaudesta on hyvä lähteä jatkamaan. Tavoitteena pitää tietysti olla maalimäärän parantaminen ja eteenpäin meno omalla uralla, Järvi kertoo.
Järven mukaan Hakaan voi palata positiivisin mielin.
- Mitä viime kauden tuloksia katseli, niin tasaisempaa suorittamista olisi toiveena. Hajontaa oli viime kesänä vähän liian paljon, Järvi sanoo.
Päävalmentaja Kari Martonen on iloinen Järven paluusta.
- Seuran omana kasvattina Topi tuntee Hakan tavat ja hänellä on takanaan erinomainen kausi Kakkosessa. Topi tuo suoraviivaisuudellaan lisäarvoa joukkueemme hyökkäyspelaamiseen, Martonen kiittelee. 

Kyselin Topia pelailemaan ja seuraavana päivänä Topilta tuli viesti : 8.6 onnistuu! "Martsi antoi luvan".

Ja Topilla olisi yksi toivomus vielä: Topi haluaisi saada laidalleen Haapalan Henkan, katsotaan saadaanko tuoretta Suomenmestaria mukaan? Verkot on jo vesillä..

Kiitos Topi, hienoa saada sinut joukkueeseemme!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti