maanantai 30. toukokuuta 2016

Vaparihallin joukkue vahvistuu..

Rock'n Ballin Vaparihallin joukkue on saanut lisää paikallista väriä joukkueeseensa.
Viime kaudella loistavasti Lentopallossa esiintynyt LeKi lentopallo vastasi haasteeseemme ja lähetti kovan trion pelaamaan joukkueeseemme. Toivottavasti Hakkarissa nähdään hienoja tuuletuksia ja rentoa meiningiä.

Manageri Raunio ylpeänä esitteli suojattinsa sekä kertoo lentopalloilijoiden viime hetken kuulumiset uudelle kaudelle.

LeKi lentopalloilijoista mukana Rock'n Ball-pelissä ovat porukan nuorisokaartin tulevat tähdet.

Kisalla on 1-sarjakautta 2016- 17 silmällä pitäen koossa 9 sopimusta, mukana on koko viime kauden menestysrunko, muutamaa palasta vielä sakkiin haetaan.

Futistaitojaan esittelemään tulevat Eetu Saarinen, Arttu Lehtimäki ja Antti Raunio.

Eetu pelaa Kisassa toista kauttaan, hän on Keski-Suomen poikia Korpilahdelta, pelikokemusta ennen Kisaa on muun muassa Muuramen liigajoukkueesta sekä Jyväskylän HuKin 1-sarjasakista. Eetun vahvimmat osa-alueet lentiksessä ovat vuorenvarma vastaanotto sekä myrkylliset syötöt.
Eetu vastaanotossa

Arttu Lehtimäki on Eetun tapaan 20-vuotias pelimies, pelipaikaltaan hän on passari. Vammalan kuuluisan juniorituotannon helmi passaa ensi kaudella toista sensonkiaan Lempäälässä ja roolina on tulevalla kaudella olla pelin pääpyörittäjä.

Antti Raunio on pesunkestavä lempääläisen urheilumyllyn kasvatti, joka pelasi junnu-uransa futista LeKissä 6-vuotiaasta alkaen ja lentistä Jyryssä. Futiksessa Antti eteni LeKi-futiksen edustusmiehistöön saakka kaudelle 2013. Lentopallossa Antti kuuluu LeKin taustasakkiin, joka tekee arvokasta työtä muun muassa tiedotuspuolella.

Mielenkintoinen joukkue meillä alkaa olla kasassa!

Eetusta ja kotipaikasta tuli mieleen yksi kysymys: 
Korpilahdelta on myös kotoisin yksi Veikkausliigassakin pelannut pelaaja?  Tämä pelaaja pelaa vieläkin jalkapalloa. Kenestähän on kyse?

Ensimmäiselle oikean vastauksen antajalle on  tiedossa loistava palkinto!
Vastaukset : juha-pekka.nieminen@vaparihalli.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti