torstai 27. lokakuuta 2016

Lempäälän kunnan liikuntapalveluiden tulevaisuus

Lempäälän kunnan liikuntapalveluiden tulevaisuutta valotettiin tiistaina 25. lokakuuta järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

Olemme hallin osalta tuoneet koko ajan esille että tuemme uimahallia tänne Lempäälään, mutta emme koe että se meidän asiamme ottaa osaa uimahalliprojektiin. Me keskitymme omaan projektiimme ja pyrimme edistämään sitä.

Keskeisiä asioita tilaisuudesta on se että Hakkarin urheilukenttää kunnostetaan monta vuotta ja sen vuoksi olosuhteet monessa lajissa heikentyvät ja eivät vastaa sitä tarvetta mitä kehittyvät seurat vaativat. Kun kesällä Hakkari otetaan pois käytöstä, on Sääksjärvi käytännössä ainoa jalkapallokenttä Lempäälässä.  Eli 800 pelaajaa ja yksi kenttä aiheuttaa haasteita laadukkaalle toiminnalle.

Eli Monitoimihallin kenttä tulee tarpeeseen myös kesäaikaan.

Kunnanjohtajan seuraava lause vähän lämmittää projektiryhmäämme, toivotaan että kunta vastaa huutoomme tarjoamalla tontin Hakkarista, me yritämme hoitaa oman osamme sen jälkeen.

"LeKi-futiksen monitoimihalli on hyvä esimerkki, miten suurin osa liikuntapaikoista tullaan jatkossa rakentamaan. Käytännössä siis joukkorahoituksella".

Hieno asia että liikunta herättää kunnassamme keskustelua, sillä ennaltaehkäisevä liikuntaan  satsaaminen näkyy tulevaisuudessa.  (Puhutaan sitten urheilukentästä, uimahallista tai monitoimihallista).


LVS:n uutinen: tästäEi kommentteja:

Lähetä kommentti