torstai 29. maaliskuuta 2018

Kyselyyn liittyen vastauksia toiveisiin..

Toivottavasti saadaan lisää vastauksia/ajatuksia kyselyyn, kommentoin asioita tänne blogiin. 

Vapaassa palautteessa on hyviä kommentteja joihin haluan kommentoida:

-   "Toivottavasti tämän hallin toimivuus ja käyttö avustaa neuvotteluissa kunnan päättäjien kanssa Ison Vaparihallin kohtaloa päätettäessä."
Vastaus: Meillä on tavoitteena auttaa jalkapalloilijoita kroonisessa harjoittelupaikkaongelmassa, sekä samalla testata Vaparihallin toimintoja ihan käytännössä. Mekin toivomme että Pikku-Vaparihalli vaikuttaisi Vaparihallin toteutumiseen positiivisesti.

- "Omatoimitreenisysteemille vahva peukutus ja toivottavasti jotain tällaista saadaan tiloihin organisoitua!"
Vastaus: Tämä on tavoitteena, haluamme kannustaa pelaajia omatoimitreenaamiseen ja tulemme varaamaan siihen myös "prime-time" aikoja !

- "Käyttäkää tila kentälle. Älkää miettikö mitään vapaa-aikatiloja".
Vastaus: Valitettavasti tuo kiinteistö on mikä on, kaikki mahdolliset tilat otetaan pelikentän käyttöön. Mukana tulee myös toimisto- ja pukuhuonetilaa, joihin pyrimme kehittämään järkevää toimintaa.

- "Olen Lempäälän toisen frisbeegolfseuran aktiivi ja olisin erittäin innostunut ajatuksesta, että myös me voisimme varata ensi talvena halliin vuoroja talviharjoittelua varten!"
Vastaus: Tervetuloa tutustumaan halliin ja ollaan yhteydessä !

- "koko hanke on hieno veto vaikeassa olosuhdetilanteessa. Mutta pitää nyt kuitenkin muistaa, että hallin pelialue on liian pieni kaikenlaiseen pelaamiseen, eli se ei vielä varsinaisesti poista suurinta osaa perusongelmasta."
-"Isoa hallia odotellessa... Onneksi saadaan edes pieni..."
Vastaus: Vaparihalli-projekti on yhä aktiivinen ja meillä on tavoitteena toteuttaa projekti heti kun saamme tontin keskeiseltä paikalta Lempäälästä. Urheilupaikka-tilanne on muuttunut 3,5 vuodessa niin paljon, että joudumme miettimään ratkaisun uudelleen kun se aktivoituu uudestaan. Mutta futiskenttä sinne tulee varmasti.

-"Hyvä idea, että vanhemmat voisivat käydä treenien aikana kuntosalissa tai olisi tila, jossa voi pienemmät sisarukset peuhata. Meiltä on matka sen verran pitkä, ettei ip-toiminta tai omatoiminen harjoittelu luonnistu, mutta hyviä ajatuksia nekin. Kehonhuoltotilaa ei taida mahtua, missä voisi vaikka joogata tai venytellä harkkojen ajan?"
Vastaus: Mietimme vastauksien/keskutelujen pohjalta, mitä oheistoimintoja tulee hallille. Sen tyyppistä palvelua voi tulla, jota voimme hyödyntää myös valmennuksessa. Mitään "kunnon kuntosalia" tuskin tulee, koska Lempäälässä on niin paljon jo tarjontaa.

- "Yhteisestä odottelu- tms. tilasta näköyhteys kentälle. Kiitos Pikku-Vaparin toteuttajille!"
Vastaus: Yhteinen odottelutila / kahvio tullaan järjestämään hallille.

- "Hallilla voisi olla kaikkien käyttöön erilaisia harjoitus välineitä, esim. pujottelukeppejä, hyppyaitoja, keiloja ym."
Vastaus: Hallille tulee harjoitteluun erilaisia välineitä, joita voidaan käyttää esimerkiksi omatoimisessa treenissä.

-"Onko hallilla niin paljon tyhjäkäyntiä, että oheistoiminnalle (esittelyt, omat treeniajat) olisi tarvetta."
Vastaus: Itse asiassa ei ole kyse tyhjäkäynnistä hallissa (siitä ei tarvitse olla huolissaan), vaan siitä että meillä on paljon muutakin tilaa kuin jalkapallohalli. Hallimme mahdollistaa esittelytilaisuuksien järjestämisen esim. kahviossa tai toimistotilaoissa,

-"Näitä paikkoja ollaan odoteltu Idikseenkin yms. Noh nyt ekana saitte toteutettua, onnea tulevaan!"
Vastaus: Ideapark kortti on tutkittu jo reilu vuosi sitten ja se ei ollut varteen otettava vaihtoehto. Siellä tekonurmialue olisi ollut puolet pienempi ja halliin meno olisi ollut todella vaikeaa..

Kiitos loistavista kommenteista! Ja hauskaa Pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti