perjantai 30. maaliskuuta 2018

Nyt tuli niin hyvä kommentti että on ihan pakko vastata

Aivan loistavia kommentteja tulee, kiitos!

"Hyvä sisäilmä on tärkeimpiä asioita!
Onko mietitty halliaikojen tarjoamista aamuisin ja päivisin Sääksjärven koululle (koululla pula sisäliikuntapaikoista), päiväkodeille, perhetuvalle tai lähialueen vanhuksille (naapurissa vanhustentaloja) yms.? 
Suurella sisäalueella pystyy paljon muutakin tekemään/liikkumaan kuin pelaamaan jalkapalloa. Liikuntapaikka tulisi tällöin kaikille tutuksi ja sinne olisi helppo poiketa esim.kahville sitten muutenkin. 

Hyvä mainonta ympäristössä hallin tapahtumista. Hallivuoroja tietysti myös Loiskeelle 👍 Kiitos teille!!!"

Vastaus: Halli on vanha teollisuushalli, joka on pyritty puhdistamaan mahdollisimman hyvin. Ilmanlaatu ja tekonurmen laatu ovat kaksi asiaa joihin olemme pyrkineet satsaamaan. Ehkä parhaiten saatte vastauksen kun tulette hallille, siellä on todella raikas ilma tällä hetkellä. Tekonurmeen satsasimme paljon ja esimerkiksi kumirouhe on Palosuojattua vihreää TPO kumirouhetta. (Ei kierrätyskumia).
Koulujen, päiväkotien ja muiden sidosryhmien kanssa aloitamme keskustelut heti, koska haluaisimme myös päiväaikaan hallille käyttöä.
Kahviosta teen oman jutun myöhemmin.
Mainonta, ilman muuta facebook, blogi ovat ne pääsääntöiset ilmoitusvälineet. Tästäkin voisi tehdä oman jutun on niin laaja kokonaisuus.
Hallimme tarkoitus on palvella alueen jalkapallojoukkueita, joten Loiske kuuluu luonnollisesti tähän joukkoon.

"Kahvilan tiloihin wifi. Kahvila toimisi ""vanhempien odottelutilana"", jossa tarvittaessa voisi työskennellä. Mahdollisia välisermejä tms.jotka hieman blokkaisivat ääntä. 
Hyvät tiedot karttoineen ympäröivistä lenkkipoluista, jolloin muualtakin tulevat voisivat rohkeasti käydä odotusaikana urheilemassa.
Pyörätelineet huomioitava ja pihan turvallisuus. Hyvä olisi jos olisi vapaa tila odotella vaikka koulun jälkeen reenejä ja tehdä vaikka läksyt.

Sähköinen kalenteri ja ajanvaraus nettiin".

Vastaus: Wifi, asiaa tutkitaan parasta aikaa, jos löydetään kustannustehokas ratkaisu niin miksi ei.
Sääksjärven alueen kartta voisi olla, jossa olisi suositellut reitit.
Liikenne tulee Aittomäentiellä olemaan kova ja tielle on laitettu pysäköintikielto koko matkalle. (HUOM: Kannattaa huomioida).
Pyörätelineet on hankittava.
Vuorojen jako/myynti on vielä mietittävissä asioissa, Ei välttämättä kannata kauhean paljoa siihen satsata kun myymme vain vuoroja, mutta jos alamme myydä esim. synttäritapahtumia tai hierojan palveluja asia muuttuu.


Kiitos hyvistä kommenteista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti