maanantai 21. maaliskuuta 2016

Icehearts & halli

Olen jutellut useita kertoja Iceheartsin kanssa siitä että voisiko halliprojektimme ja heidän toimintansa yhdistää?

icehearts-toiminta  esittely. Alla Teemun viesti meille :


Iceheartsin keskeinen ajatus on tarjota erityistä tukea kasvussaan tarvitseville lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen kasvuyhteisö, jos on hyvä olla ja kasvaa silloinkin kun kasvu on kivuliasta. Icehearts kasvattajan tärkein tehtävä on olla luotettava ja turvallinen lapsen ja hänen perheensä rinnalla kulkija matkalla lapsuudesta aikuisuuteen. 


Kunnissa ja yhteistyötahojen kanssa se tarkoittaa seuraavaa. Toimintamallin tehokkaan ja vaikuttavan hyödyn saamiseksi yhteistyö kunnan kanssa on oltava suunnitelmallista, tavoitteellista ja ennakoivaa. Tätä sekä toiminnallisesti että rahoituksellisesti. Haluamme, että Icehearts on kunnille työväline, peruspalveluiden kokonaisvaltainen tuki ja säästön työkalu. 

Kohderyhmämme lapset kohtaavat elämässään paljon negatiivista. Heistä usein tuntuu, etteivät he ole tervetulleita mihinkään eikä kukaan heistä välitä. He ovat taakka ja ongelma. Hyväksyntää joutuu hakemaan monin eri yhteiskunnallisesti haastavin keinoin. Yhteistyötahojen kanssa, kuten mahdollisesti teidän, toivomme löytävämme yhteisiä keinoja vastata hyvällä lasten haastaviin tarpeisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että olisi paikka johon lapset ovat aidosti tervetulleita. Paikka(ja aikuisia) jossa heistä välitään ja heidän tulostaan iloitaan eikä pelätä ja kauhistella. Paikka jossa huonoon käytökseen puututaan, asiat selvitetään ja sen jälkeen jatketaan yhdessä iloisella ilmeellä. Siis opetetaan vastuuta, anteeksiantoa, välittämistä ja elämää.

Näin ytimekkäästi, ollaan yhteydessä. Mukavaa kevättä!
yst., Teemu Vartiamäki

Tulemme mahdollisuuksien mukaan ainakin soveltamaan Icehearts -ideologiaa, ja toivottavasti jossain vaiheessa voimme ylpeänä esittää että me olemme "osa Icehearts-perhettä".


Kertokaapa ajatuksia tästä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti