sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen Spämmi!

Hyvää Pääsiäistä!

Haemme Lempäälään valmistuvalle monitoimihallille tukijoita, 
Tavoitteenamme on monitoimihalli Lempäälän Hakkariin ensi talveksi. Tällä hetkellä on varainhankinta (Osakeanti ja varainkeruu tuotteiden myynti)  menossa joka ratkaisee paljon kuinka aikataulu pitää! Siksi laitan  sähköpostia maailmalle.

Me yritämme antaa hyvän kiertää Lempäälässä, toivon että tekin tekisitte samoin!Mitä yksittäinen henkilö/yritys voi tehdä:

1. Osallistua osakeantiin, LeKi-futiksen sivulla on hyvät ohjeet miten osakkeita voit ostaa (http://lekifutis.sporttisaitti.com/seura/lempaalan-monitoimihalli/) eli voit ostaa netin kautta, Sportia Matista tai LeKi-futiksen toimistolta merkinnän. Rahat kohdistuvat suoraan hallin rakentamiseen.

2. Ostaa varainhankintatuotteitawww.vaparihalli.fi sivulla pystyt ostamaan varainhankitatuotteita ja kohdistamaan osan tuotosta omalle joukkueellesi. Eli kun ostat neliön nurmea ja laitat tuki 05-pojille, 05-pojat saavat 40 % tuotosta omaan joukkuekohtaiseen "rahastoon", josta hyvitetään joukkuetta hallin vuoromaksuissa ensi talvena. 

3. Kerro hankkeesta kaikille tutuille, jaa tietoa

4. Liity Lempäälän Monitoimihalli Oy facebook -ryhmään , jaa hallin juttuja omilla facebook sivuilla , omalla twitter tilillä. Seuraa twitter tiliä : https://twitter.com/vaparihalli

5. Seuraa blogiamme http://lempaalanmonari.blogspot.fi/, ja jaa juttujamme

Yhdessä me teemme sen mitä ei ole aiemmin edes uskallettu edes unelmoida, 

Lisätietoa: vaparihalli.fi sivustolta. Ja kyselkää, kerron mielelläni lisää hallin asioista ja tavoitteista!

Kiitokset!

J-P    
 
-- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti