keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Osakeannista lisää..

Kuten kaikki olette toivottavasti huomanneet niin Lempäälään ollaan perustamassa Monitoimihallia. Osakeyhtiö on perustettu joulukuussa 2015 ja halli rakennetaan Hakkarin tenniskenttien ja jäähallin väliselle alueelle.

Suunnitellun investoinnin toteuttamiseksi ja yhtiön rahoitusaseman parantamiseksi on Lempäälän Monitoimihalli Oy:n yhtiökokoukset antanut hallitukselle valtuuden laskea liikkeelle yhteensä 250.000 uutta osaketta. Koko valtuutus käytetään antiesitteen mukaisessa käyttötarkoituksessa 15.5.2016 mennessä. Osakeannista on lisätietoa kohdassa 1.

Vetoamme teihin että osallistuisitte hallin rakentamiseen hankkimalla osakkeita osakeannista tai sitten ostamalla varainhankintatuotteita vaparihalli.fi sivulta. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana kehittämässä Lempäälän olosuhteita.

Mitä yksittäinen henkilö voi tehdä:

1. Osallistua osakeantiin, LeKi-futiksen sivulla on hyvät ohjeet miten osakkeita voit ostaa (http://lekifutis.sporttisaitti.com/seura/lempaalan-monitoimihalli/) eli voit ostaa netin kautta, Sportia Matista tai LeKi-futiksen toimistolta merkinnän. Rahat kohdistuvat suoraan hallin rakentamiseen.

2. Ostaa varainhankintatuotteitawww.vaparihalli.fi sivulla pystyt ostamaan varainhankitatuotteita ja kohdistamaan osan tuotosta omalle joukkueellesi. Eli kun ostat neliön nurmea ja laitat tuki 05-pojille, 05-pojat saavat 40 % tuotosta omaan joukkuekohtaiseen "rahastoon", josta hyvitetään joukkuetta hallin vuoromaksuissa ensi talvena. 

3. Kerro hankkeesta kaikille tutuille, jaa tietoa

4. Liity Lempäälän Monitoimihalli Oy facebook -ryhmään , jaa hallin juttuja omilla facebook sivuilla , omalla twitter tilillä. Seuraa twitter tiliä : https://twitter.com/vaparihalli

5. Seuraa blogiamme http://lempaalanmonari.blogspot.fi/, ja jaa juttujamme

Yhdessä me teemme sen mitä ei ole aiemmin edes uskallettu edes unelmoida, 

Lämmin kiitos osallistumisestasi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti