maanantai 13. maaliskuuta 2017

Junioripäällikön "normi" sunnuntai,

Sunnuntaina oli mukava lukea LeKi-futiksen junioripäällikkö Matin mahtavasta futispäivästä kuningaslajin parissa. Puretaanpa vähän mitä se tarkoittaa kun jalkapalloharjoittelupaikat ovat Valkeakoskella eikä Lempäälässä. Joinain viikonloppuna saattaa myös olla Nokian hallissa treenejä Valkeakosken lisäksi.
Ja tätä samaa autorallia harrastaa Lempäälässä kymmenet jos ei sadat perheet viikonloppuisin talven aikana.
Matille tuli kilometreja yhden päivän aikana lähes sata, siis 100 km. Jotenkin kuulostaa niin tutulta.
Matti lisäsi että lauantaina oli käynyt Nokialla 04 -peleissä ja osa pojista oli ollut samoissa peleissä Nokialla ja sen lisäksi mennyt Valkeakoskelle myös pelaamaan. Kyllä autot liikkuvat futispiireissä ja harrastaminen on täysin viikonloppupainoitteista!
Eiköhän tehdä kaikkemme että saisimme oman hallin tänne Lempäälään ja käytetään tuokin matkustamisaika harrastamiseen!

Matti:
Mahtava päivä kuningaslajin parissa:
Aamulla klo. 9:00 Palloiluhalliin seurailemaan E-tyttöjen laadukkaita treenejä, ennen kuin C-tyttöjen peliin valmistavat treenit alkoivat, joihin pääsin ilokseni osallistumaan. (24 km)
Treeneistä toimistolle C-tyttöjen yhteiselle aamiaiselle +ottelupalaverille. Mahtavaa keskustella pelaamisesta innokkaiden pelaajien ja valmentajien kanssa, sekä saada heidät oivaltamaan pelin eri vaiheisiin liittyviä avainasioita. (22 km)

Muutama kiireinen toimistohomma ennen paluuta Valkeakoskelle 04 poikien Sinisen peliin, jossa roolini oli ottelupalaveri ja alkulämmittely, Jukan hoitaessa peluutuksen. Jouduin siirtymään paikalliseen Palloiluhallin valmentamaan EPTK 07 harjoituspeliä, tuttua LeKi-futista vastaan. 04 muuten voitti kohtuullisella esityksellä TPV punaisen 6-2. (22 km)

Hieno pelata harjoituspelejä, joista molemmat hyötyvät ja saavat onnistumisia. Niin kävi mielestäni tänään. Itselleni tuplavoitto, kun EPTK 07 ja LeKi-futis 06 onnistuivat ihan hyvin molemmat. Isossa roolissa pelin laadun toteutuksessa myös Lassi Lehtonen ja Miikka Innala .

Illan päätteeksi vielä eväät pikaisesti yhdestä VLK kebabbilasta ja 04/05 haasteryhmän treeneihin, jotka olivat varmaan kauden parhaat! Taisin kehua poikia ennätyspitkään treenien jälkeen. Hyvä tempo, yritystä ja hyviä valintoja.

Kotimatkalla soittelin minua treenien aikana häiriköinneille kolmelle futisihmiselle - käytiin omia ja heidän pelejä läpi sekä sain kuulla, että C-tytöt voittivat melko ehjällä esityksellä pelinsä. (24 km)Huikea ja positiivinen päivä. Näiden päivien takia jaksaa vuosi toisensa jälkeen lyödä itsensä likoon tämän ihanan pelin takia.

Huomenna lienee pikku huili paikallaan ja aikaa perheelle mutta tiistaina kai tarttis jotain futikseen liittyvää keksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti