sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Alkuvuodesta aloitetaan juttusarja hallista, Sijainti

Sijainti on herättänyt koko ajan keskustelua, perustellaanpa vähän sijaintiin liittyviä ajatuksiamme.

Jo kaksi vuotta sitten heti alussa päätimme Peten ja Markon kanssa että koska otamme riskin ja otamme suuren määrän velkaa ei pelkkä jalkapallohalli joka on auki lokakuusta toukokuuhun ja n. 45 tuntia viikossa riitä järkevässä ajassa lainan takaisin maksuun.  Mietimme miten saisimme hallille lisää toimintaa, päätimme muutamia keskeisiä asioita yhdessä:


1. Sijainti, "keskeinen sijainti hyvien yhteyksien varrelta" --> Hakkari, Moisio.
Koulut & päiväkodit: (3 koulua ja 5 päiväkotia kävelymatkan etäisyydellä), mahdollistaa päivälle koululaisten hallin käyttöä.  Myös muiden kohderyhmiemme on helppo tulla hallille. Hakkarista tulee moderni liikuntapuisto, jossa on kaikki keskeiset kunnan harrastuspaikat (vielä kun uimahalli tulee myös Hakkariin).

2. Kulkuyhteydet: Bussit kulkevat muutaman sadan metrin päästä, myös pyörillä ja kävellen on turvallista lasten tulla harrastamaan hallille. Tulevaisuudessa jopa paikallisjuna mahdollisuus (Moision juna-asema on kävelymatkan päässä).
Meille on tarjottu paikkaa Ideaparkista, sinne emme yksinkertaisesti halua koska harrastajia pitää aina kuljettaa harrastuksiin autolla, liian vaarallista laittaa lapsia kulkemaan esimerkiksi pyörällä sinne.
 

2 kommenttia:

  1. Jos Ideaparkkiin ei ole turvallista mennä lasten pyörällä, olisiko syytä tehdä asialle jotain? Toiseksi sinne pääsee myös julkisilla. Hakkari paikkana ok jos käyttäjäkunta on pelkkiä oman kunnan ihmisiä. Ulkopaikkakuntalaiset eivät todennäköisesti halua käyttää hallia koska se ei ole nopeiden kulkuyhteyksien varrella.

    VastaaPoista
  2. Uskoisin että Lempäälässä on niin heikot talviolosuhteet talviharjoitteluun että paikalliset jo riittävät täyttämään hallin 75 % loka-huhtikuu ajalle. Ja se loppu on sitten meidän omasta osaamisesta kiinni kuinka hyvin loppu 25% täyttyy! (Täytyy sanoa että meillä on jo ajatuksia joilla täytämme loppuajankin, katsotaan miten onnistuu). Kiitos Pave mielipiteestä!

    VastaaPoista