keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Hallin tuleva omistuspohjahan kiinnostaa,


Hallin pääosakas (tällä hetkellä 55%) on LeKi-Futis, muut perustajaosakkaat ovat J-P Nieminen (15 %), Petri Mäkinen (15%) ja Marko Kukkola (15%). Kaksi viimeksi mainittua ovat osakkaina yhtiöidensä (Girafe Oy ja Codeno Invest Oy) kautta.

PRH:ssa on  rekisteröity antivaltuutus, joka tähtää osakepääoman merkittävään korottamiseen. Osakeanti jatkuu alkukeväästä 2017.
Myyntipisteet ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli varainhankinta (varainhankintatuotteet myyvät odotetusti) ja osakeanti toteutuvat tavoitteiden mukaisesti säilyy LeKi-Futis edelleen merkittävimpänä omistajana, mutta kunkin yksityisen perustajaosakkaan omistusosuus vähenee noin prosentin luokkaan. 

Eli paras tapa vaikuttaa siihen että halliyhtiössä LeKi-futiksen asema säilyy on se että hankit vaparihalli.fi sivustolta varainhankintatuotteita tai ostat osakeannista osakkeita.

Varainhankintatuotteita hankkimalla autat myös haluamaasi joukkuetta, sillä 40% varainhankintatuotteentuotosta menee osoittamallesi joukkueelle tulevan hallin vuoroihin.
Puskuroimme joukkueelle osoitetut rahat ja hyvitämme joukkuetta hallivuokrissa niin kauan kun puskurissa on rahaa.
"Yksinkertaisesti kun ostat  Vaparihallin sivuilta kannatustuotteen, kerro samalla mille joukkueelle haluat osoittaa tukesi".

tässä linkki sivuille: www.vaparihalli.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti