tiistai 3. tammikuuta 2017

juttusarja jatkuu, perustarve investoinnille

Lempäälässä jalkapallon harrastajien määrä on jatkuvassa kasvussa; tällä hetkellä Lempäälässä on noin 800 jalkapallon harrastajaa. Seuratoiminta on viime vuodet kasvanut ja kehittynyt alueellisesti suurimpien joukkoon.

Tällä hetkellä lajiharjoitteluun tarvittavia talviharjoitteluolosuhteita ei kunnassa ole;
LeKi-futiksen johdon, valmennuksen ja pelaajien aika ja taloudelliset resurssit kuluvat heikolla hyötysuhteella harjoittelumahdollisuuksien metsästykseen eri puolilta Pirkanmaata. (Uskoisimme että Loiskeella on vastaavia ongelmia myös toiminnassaan)

Jos saamme harjoittelumahdollisuuksia muualta niin harjoitteluajat ovat viikonloppuisin joko hyvin aikaisin tai myöhään. "Prime-time"- aikaan harjoittelu on harvoin  mahdollista.

Hallihankkeen tavoitteena on taata lempääläläiselle kilpa- ja harrastejalkapalloilijoille hyvät harjoittelun ja kehittymisen olosuhteet ympäri vuoden.

Samalla kun luomme jalkapallolle olosuhteita talvelle, olemme pyrkineet alusta lähtien huomioimaan myös paikallisen lajiyhteistyön ja halli tulee tarjoamaan muille lajeille erinomaisen ympärivuotisen harjoittelu- ja harrastusmahdollisuuden.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti