lauantai 21. tammikuuta 2017

Takaumia, ihan kuin olisin tehnyt nämä samat asiat jo aiemmin..

Viime sunnuntaina tuli mieleen että olen tehnyt  nämä samat asiat jo aiemminkin ja niinhän onkin. Vuosi sitten teimme nämä samat hakemukset.
Meillä oli viime sunnuntaina (ja taas tulevanakin) palaveri hallin osalta, jossa teimme Ely-keskuksen sekä Avi:n hakemusta , laskimme elinkaarikustannuksia, kyselimme hallitoimittajilta alustavia tarjouksia hallista, mietimme pohjatöiden kustannuksia, jne.

Muuttuvia tekijöitä on nyt taas ihan kohtuudella, pitää varautua kahteen eri tonttiin. Sillä eihän sitä tiedä mistä ne liito-oravat tai lepakot taas löytyvät tai onko meillä kuitenkaan realistisesti kuin vain yksi vaihtoehto?

Mutta onneksi ryhmässämme on rakentamisen ammattilaisia mukana ja he ovat tottuneet tälläiseen.

Muutama huolestuttava asia on havaittavissa, raudan ja sinkin hinnat ovat ponnahtaneet vuodessa melkoisesti ylöspäin, ja se tulee vaikuttamaan hallin hintaan merkittävästi (n. +10-15%). Jos muutkin rakentamisen kustannukset ovat nousseet samassa suhteessa, on paineet hallin arvioidulle budjetille melkoiset.

Ja positiivisenä asiana täytyy mainita Palloliiton uusi tavoite saada muutamassa vuodessa 30 uutta hallia Suomeen, tavoitteenamme on luonnollisesti olla tuossa ryhmässä mukana.

Ja tietenkin Lempäälän saama palkinto siitä että kuntamme on yrittäjäystävällinen ja elinvoimaisenen paikka yrittää antaa uskoa uudelle yrityksellemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti